Просто как да изберете най-добрите хамалски услуги

Напускането може да бъде доста главоболие и като цяло отнема много усилия и време. Като цяло хората са наистина внимателни, когато опаковат, подготвят и организират своите имоти, но не са изключително предпазливи, когато това включва най-важния елемент от преместването: избора на най-добрите услуги за преместване. Въпреки че всеки човек, който се премества, иска имуществото му да бъде обгрижвано от най-добрите компании за преместване, предлагани на икономична цена, им липсва общата концепция как да намерят такава.

Освен това определящите фактори за най-добрия бизнес за преместване също се различават леко при различните хора. Някои се опитват да намерят евтини хамалски компании, които отговарят на техния бюджет, докато други може да търсят индустриални хамали и малко допълнителни разходи нямат значение за тях.

Независимо от това, има определени обичайни спецификации, които можете да търсите, за да определите най-ефективните фирми за преместване. Качествени услуги по преместване, достъпни цени, онлайн репутация и обработка на жалби на клиенти са някои от тези спецификации. Някои може да търсят местни хамалски компании, които работят само на избрано място.

Ето няколко стъпки, които можете да изискате, за да изберете най-доброто решение за преместване според вашия избор.

Препоръки и интернет

Много хора, които познавате, всъщност са се премествали поне веднъж в живота си. Попитайте за тяхната гледна точка, както и за опита им с професионалните хамалски компании. Това може да е добър начин на мислене за някой известен и страхотен бизнес за преместване. Много фирми за хамалски услуги имат онлайн уебсайт, където можете да извършите проверка на историята, да разгледате историята на решенията им и областта им на действие в допълнение към няколко груби прогнозни цени за преместване. Потърсете тяхната информация за сигурност, лицензиране и застрахователно покритие. Ако чуете компания да се споменава много при отлични условия, това означава, че тя е бизнес, на който се разчита и е сред най-ефективните налични.

Получете оферта и прогноза за преместване.

След като направите списък с предпочитани фирми за преместване, получете няколко оферти. Някои фирми таксуват на базата на цената на час, няколко други по приблизителния обем въз основа на площите, а някои по приблизително какви видове обзавеждане и продукти изискват да бъдат преместени. Въпреки това много компании за преместване предлагат оферти за преместване според приблизителното тегло на товара, който трябва да бъде преместен. Надеждна компания за преместване никога няма да откаже изпращането на оценители до домовете на клиентите, за да съставят оферта. Движещите се прогнози трябва да включват информация за застрахователното покритие и/или всякакви допълнителни или скрити такси.

Важно е да получите писмена оферта за преместване. Представителите на компанията трябва да обяснят офертата за преместване и също така да предложат пълен дубликат, включително всички съответни условия и т.н. на клиента. Всеки, който не отговаря на тези условия, вероятно не е надежден и абсолютно не е най-ефективната предлагана услуга.

За повече информация и факти за разчистване и извозване, кликнете върху тази връзка.

Движещи се цени срещу предлагани решения

Сравнете офертите за преместване на различни хамали с предлаганите услуги. По-голямата част от времето хамалските фирми на достъпни цени не са най-добрите хамалски фирми. Вземете различни средства, като избягване на завършване на месеца, петък и уикенди, за преместване, за да го направите по-икономично, вместо да използвате евтини хамалски фирми. В днешно време хамалите са забързани и със сигурност ще наложат по-високи цени за преместване в резултат на претоварването с работа. Вместо това изберете работни дни или понеделник и може също да получите отстъпка поради продължителността на ленивците. Не пропускайте да запомните, че ако една оферта също е добре да е истинска, вероятно е така.

Изберете най-добрата хамалска фирма според вашите нужди.

След като завършите хамалите въз основа на репутация, оценки и решения, задайте някои важни въпроси, преди да подпишете договорите, относно техния опит, дори и за препоръчани клиенти, брой лица, назначени за вашето преместване, застрахователно покритие на фирмата и защита на искове, заедно с нейното разширяване.

НЕ наемайте хамалска фирма без достатъчна застраховка. Попитайте за тяхната система за разглеждане на партиди и дали ще ви бъде позволено да съществувате, когато разглеждането приключи. Всеки тип клиент има право да присъства, когато техните продукти се разглеждат, за да провери точността на процеса и може да поиска разглеждане още веднъж, ако не е сигурно.

Трябва да предотвратите наемането на хамалска фирма, ако възникне някоя от следните ситуации:

1. Хамалската компания не използва и не се съгласява с оценка на място на вашите домакински продукти и предоставя оферта по телефона или в мрежата.

2. Изискват пари или огромен депозит преди преместването.

3. Хамалската компания не ви предоставя копие от „Вашите законови права и задължения, когато се премествате“, брошура, която хамалските компании са длъжни да предоставят на своите потребители в етапите на планиране на междущатските стъпки съгласно федералните политики.

4. Уебсайтът на фирмата няма местен адрес и информация за лиценз или застрахователна полица.

5. Когато се обадите на фирмата за преместване, телефонът се адресира с общото „Фирми за преместване“ или „Фирма за преместване“, за разлика от името на компанията.

6. Офисите и/или складовите помещения са в лошо състояние или липсват.

7. В деня на преместване, камион под наем се появява вместо притежаван от фирмата и маркиран камион на автопарка.

В крайна сметка зависи от инстинктивните ви реакции. Ако имате лошо предчувствие относно дадена фирма, въпреки че не можете да я докоснете, предотвратете ги, тъй като най-вероятно не са за вас и със сигурност не са най-добрите предложения.

Comments

Popular posts from this blog

Премахнете комарите във вашите дъждовни бъчви