Премахнете комарите във вашите дъждовни бъчви

Престижът на насекомите като преносител на състояния като денга представляваше фантастична опасност за здравето и благосъстоянието на човечеството. Тъй като дъждовната вода от бъчви е сред потенциалното място за размножаване на комари, домът трябва да е достатъчно опитен, за да знае задълженията за правилно използване, място за съхранение, както и поддръжка на бъчвите.

Основно домовете използват варели за дъжд, за да запазят водата, която да се използва за тревни площи, както и за функции в двора. Въпреки това стоящата вода е най-доброто място за размножаване на комари, за да се избегнат всякакви заболявания, свързани с комарите, елиминирането на възрастни и ларвите, които създават, е задължително.

Като спуснете няколко потапяния от насекоми или малки парченца директно в бурето за дъжд, ще елиминирате ларвите на комарите, преди те да узреят в хапещи възрастни. Изработен от Bt-israelensis (Bt-i), много детайлен биологичен пестицид, този продукт представлява голяма иновация за хората, а също и за атмосферата в сравнение с традиционната опасна химическа техника за контрол на насекомите. Този пестицид няма да увреди хора, домашни любимци, диви животни или риби.

Когато един месец поставите навсякъде вода, която се събира около вашето жилище, като варела за валежи, ще премахнете комарите за целия сезон. Всеки Dunk ще се справи успешно с приблизително 100 квадратни фута повърхностна вода, независимо от дълбочината. Те могат допълнително да бъдат нахлули в петдесет процента, за да се справят с по-малки места. Страхотен за използване във водни дворове, саксии за цветя, бани за птици, дъждовни улуци, както и атрактивни езера.

Привличането на вашия домашен любимец за риба към водата в бъчвата също е чудесен метод, тъй като те се хранят и с ларви на комари. Като ги поддържате гарантирани от семейния магазин за домашни любимци, както и позволявате да се движат по водата, докато гарантираното ниво на температурата бавно се приспособи към това на водата в бъчвата и тогава е моментът да пуснете рибата.

Веднага след като описаните по-горе съвети действително бъдат изпълнени, покрийте капака на цевта със страхотен мрежест екран, за да спрете връщането на инвазията на комари. Водата от дъждовна бъчва, третирана с потапяне срещу комари, е оптимална за използване в градинарството и не е подходяща за приемане от хора. Поддържайте дисплея подреден от отпадъци, натрупани след бури, за да съберете възможно най-много вода, както и оттичане.

Идването на лятото изисква хората да излязат от къщите си и да се разходят на дълга разходка със семейството, децата и съпруга. Най-ефективната част от разходката по златния пясък на бреговете по време на залез слънце е да изживеете топлия здрач под звездите. И все пак, самотен комар също може да развали тази ваша зашеметяваща нощ. Много е важно да влачите контрола на насекомите заедно поради болестта, която те имат склонност да влачат, както и оскъдността, която оставят върху кожата ви като завинаги индикация. На пазара има голямо разнообразие от специалисти по контрол на вредителите, които могат да се използват, за да се отървете от тези комари, но е толкова забележимо, че можете да носите унищожителите редовно със себе си (да не носите и самотно ухапване). За това можете да преминете към някои много лесни съвети за регулиране на външните насекоми, тъй като не можете да чакате експертът по контрол на вредителите да реагира.

За да научите повече за комари, можете да посетите следната страница.

За насекомите не е необходимо да пътуват до далечни места, опитвайки се да намерят храната си, за да оцелеят. Това впоследствие предполага, че комарите, които ни удрят, просто идват от източник в близост до нас. Те обикновено използват стоящата вода, за да родят и където и да се появят, където и да е, откриват стоящата вода. Застоялата вода най-вероятно ще създаде още повече насекоми и ако откриете дупките, за да застане водата след това, препоръчваме да се уверите, че отворите не са разчистени, за да развият още повече комари.

Насекомите не само се привличат или се раждат в стояща вода, но външният вид на индивид може също да донесе насекоми, подобно на стоящите храсти или дървета, както и когато индивид минава покрай тях, те ги нападат. Въпреки че, ако зеленината се подстригва рутинно, няма възможност да идват редовно комари.

Comments

Popular posts from this blog

Просто как да изберете най-добрите хамалски услуги